onsdag 22 juni 2011

Stanna aldrig.

Jag ville bara sticka in min aristokratiska näsa och berätta för er hur lycklig jag är (fortfarande). Ligger i skrivande stund i rummet på pensionatet nere i Laholm och väntar på att det ska bli torsdag så att vi kan kränga lite Safety bricks innan vi bränner upp till Göteborg för att fira midsommar.

Det är endast tre veckor kvar tills avresedatumet ned till sydligare breddgrader. Jag längtar verkligen. Blir borta i nästan två månader och den här gången kommer jag att springa längs klipporna med total lycka i venerna till motsats mot förra sommaren då jag var bitter och fet. Jag är inte fet längre. Och inte bitter, tvärtom! Har så mycket att se framemot till hösten också. Har fått den fantastiska möjligheten att bli Friskis och Svettis nya träningsinstruktör i indoor walking, så det blir träningsläger med alla instruktörer i september, och en utbildning som sträcker sig fram till och med jul innan jag börjar träna alla peppade medlemmar på olika anläggningar runt om i goa Göteborg.

Förutom detta så ser det ljust ut på studiefronten då jag fortsätter min resa mot en examen och studierna varvar jag med mitt nya härliga jobb på My Safety. Vid sidan av detta lurar jag på en spännande affärsidé som kan komma att bli verklighet inom ett år. Med andra ord är jag fullbokad från det att jag slår upp mina blå tills att jag kraschlandar i min dubbelsäng. Ensam. Men inte själv. För vet ni vad? Jag känner mig way more productive allena än med en blek pojkvän som bara drar ner motivationen och yrkar på soffhäng med chips och mjuksex.

De kommande åren är väldigt avgörande för mig och min framtid och nu när jag är befinner mig i en fantastisk stad som Göteborg ska jag fortsätta suga musten ur den och roffa åt mig allt jag kan för att klättra mig uppåt. Jag ska tjäna mycket pengar. Jobbiga summor. Summor som ska få mig att känna mig trygg och stark och som kommer innebära att jag aldrig någonsin kommer bli beroende av någon annan. Har så mycket inspiration och kärlek omkring mig att jag stundtals kan stanna upp mitt på gatan och dra en djup suck av välbehag.

Här finns allt. Allt som tillfredsställer mina behov och den vetskapen gör det så simpelt för mig att vakna upp och säga "thank god it's monday". Jag vill återigen bedyra hur tacksam jag är över livet och hur mycket det betyder för mig oavsett med- eller motgångar. Jag har lärt mig att förbise motgångarna och istället omvandla dessa till möjligheter; en morot; en tröstande hand om att det blir bättre i morgon. Jag har lärt mig att älska på riktigt. Min familj, mina få, men nära vänner och alla människor som på något vis finns där och ger mig bra energi ska ha stort tack! Det är i möten med er som jag inspireras att fortsätta kämpa på med det jag tror på. Nu ska jag lämna er igen på obestämd tid och nästa gång jag skriver en rad kanske jag befinner mig nere i värmen eller så kanske jag skriver från ett annat hotellrum i en helt annan stad. Oavsett vad önskar jag er alla en riktigt trevlig och skön sommar. Passa på att njuta av nuet och var nöjda över er insats under året! Det är i alla fall jag.

Kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade